Međimurje Press
Policija

Kupaćima na Dravi ukrao razne predmete!

U četvrtak, 21. srpnja 2022. godine tijekom dana nepoznati počinitelj na obali rijeke Drave u blizini Gornjeg Hrašćana, prilikom kupanja iskoristio nepažnju nekoliko osoba te im ukrao novac, mobitele i prijenosni zvučnik. Materijalna  šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE

Utvrđen uzrok požara u Nedelišću

U četvrtak, 21. srpnja 2022. godine u jutarnjim satima izvršen je očevid na mjestu požara koji je izbio u srijedu, 20. srpnja 2022. godine oko 14,05 sati u Nedelišću, Prvomajskoj ulici.

Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara kratki kontakt električnih vodiča između akumulatora i električnog pokretača motora traktora uslijed čega se zapalio. Požar se potom proširio na drvenu garažu, štagalj u kojemu su nalazili poljoprivredni strojevi i bale sjena te na gospodarski objekt i bale sjena na susjednom dvorištu.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

O događaju podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJA

Javna objava rješenja o prijemu u državnu službu na određeno vrijeme 

Ministarstvo pravosuđa i uprave je objavilo je rješenja o prijmu u državnu službu po oglasu za prijam u državnu službu na određeno vrijeme radi zamjene odsutnih službenica u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu međimursku, za tri radna mjesta. 

Više na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, ovdje .

Danijela Turk

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja