Međimurje Press
Policija

Lakše ozlijeđena pješakinja

Ponedjeljak, 10. prosinca 2018. godine

TEŠKA KRAĐA

Provala u prostorije privatne tvrtke

Tijekom noći s 9. na 10. prosinca u Strelcu, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije privatne tvrtke odakle je ukrao metalnu kasu.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

KRAĐA

Osumnjičen za krađu iz trgovine

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik s područja Međimurske županije počinio Krađu.

Tako je, u petak, 2. studenoga ove godine oko 17 sati u Donjoj Dubravi, Podravskoj ulici, iz trgovine ukrao nekoliko šteka cigareta i kutiju čokolada.

Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

Prema maloljetniku će se podnijeti posebno izvješće kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNA NESREĆA

Lakše ozlijeđena pješakinja

U ponedjeljak, 10. prosinca oko 15,30 sati u Malom Mihaljevcu, Ulici Rade Končara, dogodila se prometna nesreća u kojoj 29-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj). Zbog čega je vozilom udario u pješakinju (dijete) koja je neposredno prije prometne nesreće izašla iz autobusa namijenjenom i označenom za prijevoz djece, s kojim je na desnoj prometnoj traci bio zaustavljen 57-godišnji vozač te je iza njega neoprezno pretrčavala kolnik. Uslijed udara osobnog automobila koji je dolazio iz suprotnog smjera, pješakinja je odbačena na travnatu cestovnu bankinu.

Vozilom hitne pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je pružena liječnička pomoć i utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Protiv 29-godišnjeg vozača podnijet će se obavijest o počinjenom prekršaju.

(Nenad Risek)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja