Maloljetni pljačkaš na biciklu

TEŠKA KRAĐA NA OSOBITO OPASAN I DRZAK NAČIN

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnik s područja Međimurske županije, počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime, u utorak, 29. kolovoza oko 22 sata i 30 minuta na cesti između Strahoninca i Kuršanca, upravljajući biciklom s leđa je prišao 61-godišnjakinji, koja je također upravljala biciklom. Iznenadivši svoju žrtvu, uspio je iz košarice na volanu ukrasti torbicu u kojoj se nalazio novčanik s osobnim dokumentima, bankovnim karticama i novcem te mobitel. Nakon toga pobjegao je u smjeru Kuršanca. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 900,00 kuna.

Tijekom istraživanja policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su dio ukradenih predmeta (torbicu, novčanik, osobne dokumente i mobitel) te ih vratili vlasnici.

Prema maloljetnom osumnjičeniku dostavit će kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku za mladež.

INFORMACIJE

  • Tematska konferencija za medije

U ponedjeljak, 4. rujna s početkom u 10 sati 30 minuta u sklopu redovne konferencije za medije Policijske uprave međimurske, policijska službenica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa, Irena Branović najavit će predstojeće aktivnosti iz nacionalne preventivne akcije “Poštujte naše znakove”. Ujedno, predstavit će i aktivnosti iz preventivne akcije „Vidi i klikni“.

Prvenstveni cilj ovih akcija je zaštita djece (prvoškolaca) u cestovnom prometu i sprečavanje ugrožavanja njihovih života.     

  • Najava aktivnosti Mobilnog preventivnog centra policije tijekom rujna 

Obavještavamo građane da će policijski službenici Policijske uprave međimurske korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije tijekom rujna 2017. provoditi preventivne aktivnosti u sljedećim terminima:

Više informacija na poveznici, http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=266348.

(Radovan Gačal)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*