Međimurje Press
Policija

Maskiran i naoružan upao u trgovinu i zatražio novac

Utorak, 5. svibnja 2020. godine

RAZBOJNIŠTVO

Maskirani počinitelj u trgovini pokušao je počiniti razbojništvo

Jučer, 5. svibnja 2020. godine nešto prije 15 sati u Zebanec Selu, nepoznati počinitelj pokušao je počiniti razbojništvo u trgovini.

Maskirani počinitelj ušao je u trgovinu mješovitom robom, te uz prijetnju hladnim oružjem od 48-godišnje prodavačice zatražio novac. Odvažnom reakcijom odbila mu je dati zahtijevani novac, nakon čega se počinitelj udaljio s mjesta događaja.

Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Mursko Središće uhićen je 32-godišnjak zbog osnova sumnje u počinjenje opisanog kaznenog djela i potom priveden u policijsku postaju.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

NEOVLAŠTENA PROIZVODNJA I PROMET DROGAMA

Maloljetnik odbacio ruksak s više od pola kilograma marihuane

Jučer, 5. svibnja 2020. godine u prijepodnevnim satima u Čakovcu, Ulici kralja Tomislava, prilikom nailaska policijskih službenika mladić je odbacio ruksak u kojem se nalazio prozirni paket ispunjen sadržajem nalik na marihuanu.

Provedenim testiranjem potvrđeno je da se radi o marihuani ukupne težine 524,6 grama, te je maloljetni mladić uhićen i priveden u policijsku postaju.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je maloljetnik s područja Međimurske županije, počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prodaje droge, te će se u redovnom postupku prema njemu podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

POLICIJSKI SLUŽBENIK

Glasnogovornik

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja