Međimurje Press
Policija

Međimurska policija izvješćuje

KRAĐA

Čakovec – iz ugostiteljskog objekta ukraden novac

U srijedu, 6. listopada 2021. godine, u Čakovcu, Ulici Matice hrvatske nepoznati počinitelj je iz registar kase ugostiteljskog objekta ukrao novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

DOPUNA INFORMACIJE ZA KRAĐU

Pronađen počinitelj krađe bicikla   

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Prelog utvrđeno je da je 26-godišnjak s područja Općine Kotoriba počinio kazneno djelo Krađa.

Naime, utvrđeno je da je u ponedjeljak, 4. listopada 2021. godine u Čehovcu, na željezničkoj postaji ukrao zaključani muški bicikl.

Oduzet bicikl vraćen je vlasniku.

Protiv osumnjičenog podnijet će se posebno izvješće kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJA

  • Mališani iz „Dječje mašte“ posjetili PU međimursku, oduševilo ih fotografiranje na motociklu 

U srijedu, 6. listopada 2021. godine povodom Dana policije, Policijsku upravu međimursku posjetilo je 20-ak mališana u pratnji njihovih odgojiteljica.

Više informacija na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, ovdje.  

  • Preventivci Policijske postaje Prelog sudjelovali na manifestaciji Dani kruha i zahvale 

U subotu, 2. listopada 2021. godine ispred Doma kulture u Prelogu, na Trgu Slobode policijski službenici Policijske postaje Prelog provodili su preventivne aktivnosti u sklopu kulturno-turističke manifestacije Dani kruha i zahvale.

Više informacija na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, ovdje.  

  • Prodaja bicikala i drugih predmeta

Podsjećamo, da će u subotu, 9. listopada 2021. godine od 9 sati, Policijska uprava međimurska održati licitacijsku prodaju bicikala i drugih predmeta.

Prodaja će se održati u dvorištu Policijske uprave, Jakova Gotovca 7, Čakovec, a razgledavanje bicikala i drugih predmeta koji se prodaju bit će moguće već od 7,30 sati.

POLICIJSKA SLUŽBENICA

ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Marina Soldat  

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja