Međimurje Press
Policija

Mursko Središće – maloljetnica prijetila službenicama Centra za socijalnu skrb!

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad maloljetnicom s područja Međimurske županije sumnja se da je počinila kazneno djelo Prijetnja.

Tako je u srijedu, 19. siječnja 2022. godine oko 9 sati i 30 minuta u Murskom Središću, Ulici Sitnice, maloljetnica dvjema službenicama Centra za socijalnu skrb zaprijetila samoozljeđivanjem i ubojstvom nakon čega su službenice ušle u službeno vozilo, dok je potom maloljetnica krenula prema njima i u ruci držala nož.

U događaju nitko nije ozlijeđen. Od službenica je zaprimljena kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela Prijetnja, dok je maloljetnica uhićena.

U zakonskom roku maloljetnica je predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, a potom je u četvrtak, 20. siječnja dovedena na općinski sud, gdje je sutkinja za mladež rješenjem odredila privremeni smještaj u ustanovi socijalne skrbi.

KRAĐE

Čakovec – krađa iz privatne tvrtke, Pribislavec- krađa iz šupe

Tijekom noći s 19. na 20. siječnja 2022. godine u Čakovcu, Ulici Augusta Cesarca, nepoznati počinitelj je iz otvorenog prostora tvrtke ukrao razne alate, dok je u istom razdoblju u Pribislavcu, Ulici Vladimira Nazora iz otvorene šupe ukradena motorna pila.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja