Mužek & Trio se vratili na listu prodaje – direktno na prvo mjesto

Početkom prošle godine, nagrađivani tenor Tomislav Mužek nastupio je na pozornici Hrvatskog narodnog kazališta uz pratnju Miroslava Lesića na gitari, Tomislava Modrića na glasoviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu. Iz cjelokupnog repertoara pjesama, 15 skladbi izdvojeno je na albumu Live in HNK, izdanju s kojim su Mužek & Trio zabilježili veliki povratak na top listu prodaje i to direktno na prvo mjesto.

U izdanju Aquarius Recordsa, na albumu se nalaze pjesme koje odišu duhom talijanskih kancona i evergreena, a među skladbama se nalaze i one s potpisom Arsena Dedića, Stinga, Erica Claptona, i drugih. Mužek & Trio nedavno su održali koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog pod nazivom Sve, samo ne opera! te okupili brojne zaljubljenike u glazbu.

Na drugome mjestu liste prodaje smjestila se kompilacija CMC Festival Vodice 2019. na kojemu se nalaze singlovi raznih izvođača, a sam album izdaje Croatia Records. Treću poziciju zauzeo je Marko Perković Thompson, također s kompilacijom u izdanju Croatia Recordsa, pod nazivom Original Album Collection.

Stranu listu prodaje na prvome je mjestu obilježio album I Am Easy To Find u izvedbi grupe The National. Slijedi ih Brad Mehldau s albumom Finding Gabriel na drugome mjestu, što ujedno predstavlja i najviši ulaz na ovotjednu listu prodaje. Na trećemu je mjestu Željko Joksimović koji sa svojim istoimenim izdanjem već više od 3 mjeseca zauzima prve pozicije strane liste prodaje.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

Novosti na domaćoj i stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na povezanicama:

Top lista prodaje_domaća_21. tjedan
Top lista prodaje_strana_21. tjedan

Fotografija: Facebook, Mužek & Trio

HDU

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*