Međimurje Press
Policija

Na meti lopova i PARFEMI

Iz trgovine ukradeni parfemi

Policijski službenici Policijske uprave međimurske zaprimili su kaznenu prijavu u kojoj se navodi da su između 4. i 8. rujna 2021. godine u Čakovcu, iz trgovine, nepoznati počinitelji ukrali nekoliko parfema.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJA

Provedena preventivna akcija „Vidjeti i biti viđen“

Jučer, 15. rujna policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće proveli su preventivno-represivnu akciju „Vidjeti i biti viđen“ u Murskom Središću, Hlapičini, Svetom Martinu na Muri, Štrigovi i Macincu.

Policijski službenici su tom prilikom vozačima bicikla i pješacima ukazivali na važnost korištenja reflektirajućeg prsluka ili druge reflektirajuće oznake u uvjetima smanjene vidljivosti i noću, kako bi doprinijeli sigurnijem sudjelovanju u prometu, boljoj vidljivosti i manjem stradavanju.

Tijekom akcije utvrđeno je sedam prekršaja nekorištenja reflektirajućih prsluka ili reflektirajuće odjeće, a  neispravno označenim biciklistima i pješacima policijski službenici su podijelili reflektirajuće prsluke.

POLICIJSKA SLUŽBENICA

ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Marina Soldat  

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja