Međimurje Press
Policija

Najava akcije “Nadzor teretnih automobila i autobusa”

Četvrtak, 6. svibnja 2021. godine

KRAĐA

Između 1. ožujka i 6. svibnja 2021. godine u Šenkovcu, Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj je u više navrata iz djelomično ograđenog dvorišta ukrao nekoliko desetaka komada domaće peradi.

Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA TEŠKE KRAĐE

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su muškarac rođen 1994. godine sa šireg područja grada Čakovca i dvojica maloljetnika s područja Međimurske županije počinili kazneno djelo teške krađe.

Naime, između 25. i 26. ožujka 2021. godine u Kuršancu, Glavnoj ulici, provalili su u prostorije nogometnog kluba odakle su ukrali muzičku liniju, prijenosno računalo, zvučnike, lopte te razna alkoholna i bezalkoholna pića, vrijednosti više tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen odgovornoj osobi kluba.

Prema trojici osumnjičenika nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

.

INFORMACIJA

    1. Najava akcije “Nadzor teretnih automobila i autobusa”

U razdoblju od 10. do 16. svibnja 2021. godine policijski službenici svih policijskih postaja, uključujući  i graničnu policiju, na području Policijske uprave međimurske provest će aktivnosti tijekom kojih će u cestovnom prometu pojačano nadzirati teretne automobile i autobuse.  Spomenute aktivnosti međimurske policije usklađene s akcijama ROADPOL-a za 2021. godinu, a sukladno navedenom terminu provest će se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj.

U petak, 14. svibnja 2021. godine od 8 do 14 sati aktivnosti iz najavljene akcije provest će se u suradnji s policijskim službenicima iz susjedne Policijske uprave varaždinske.

    1. Policajci – prijatelji djece u akciji “Moj prijatelj policajac i ja u prometu”

Dječje vrtiće na području Grada Preloga posjetili kontakt policajac Policijske postaje Prelog i vodič službenog psa za detekciju droga Službe kriminalističke policije sa službenim psom Atarijem.

Više informacija o možete pronaći na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske, ovdje .

Danijela Turk

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja