Za nasilje nema opravdanja

TEŠKA KRAĐA  

1) U utorak, 28. studenoga oko 22 sata u Novakovcu, Selskoj ulici, nepoznati počinitelj  provalio je u trgovinu mješovitom robom gdje je ukrao više desetaka komada kutija cigareta.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

2) Između 28 i 29. studenoga u Čakovcu, Istarskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u podrumsku prostoriju stambene zgrade gdje je ukrao razni profesionalni alat i ribičku opremu.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

3) U srijedu, 29. studenoga od 7.30 do 17.30 sati u Murskom Središću, Ulici Antuna Mihanovića, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je potom u jednoj od prostorija provalio u ormar iz kojeg je ukrao razno lovačko oružje.

Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

KRAĐA

U srijedu, 29. studenoga u večernjim satima u Toplicama sveti Martin, Sportskoj ulici, nepoznati počinitelj je iz ograđenog posjeda (ranča), demontirao i ukrao kameru vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE ZA KRAĐU

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica i maloljetnik s područja Međimurske županije počinili kazneno djelo krađe.

Naime, u nedjelju, 19. studenoga u popodnevnim satima u Palovcu, na parkiralištu ispred trgovine mješovitom robom u Glavnoj ulici, iz otključanog osobnog automobila čakovečkih registarskim oznaka ukrali su žensku torbicu u kojoj su se nalazili mobitel i novac.

Dio ukradenih predmeta oduzet je i vraćen vlasnici.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

OBAVIJEST

            Imam izbor – „Za nasilje nema opravdanja“

U utorak i srijedu (28. i 29. studenoga) u Osnovnoj školi Mursko Središće u Murskom Središću, u sklopu druge komponente preventivnog projekta Policijske uprave međimurske “Imam izbor”, za učenike 5-ih razreda održano je interaktivno predavanje na temu “Za nasilje nema opravdanja”.

(N.Risek)

           

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*