medjimurjepress@gmail.com

Nasrnuo vozilom na muškarce

Utorak, 9. ožujka 2019. godine

DOVOĐENJE U OPASNOST ŽIVOTA I IMOVINE OPĆE OPASNOM RADNJOM ILI SREDSTVOM

Nasrnuo vozilom na muškarce

U subotu, 6. travnja oko 13 sati i 40 minuta u Piškorovcu, na dvorištu, 31-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica narušavao je javni red i mir tako da je u zajedničkoj konzumaciji alkoholnih pića sa 40 i 21-godišnjacima sa šireg područja općine Mala Subotica, 38-godišnjakom s područja općine Podturen i 30-godišnjakom sa šireg područja općine Donji Kraljevec, bacio praznu flašu u pravcu 40-godišnjaka te pritom pogodio 38-godišnjaka.

Nakon toga 31-godišnjak je sjeo u osobni automobil marke čakovečkih registarskih oznaka te prilikom kretanja udario u 30, 21 i 40-godišnjake da bi potom napustio mjesto događaja.

U događaju su 21, 30, 38 i 40-godišnjaci zadobili lake tjelesne ozljede.

Protiv 31-godišnjaka će se podnijeti optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

Također je protiv njega podnijeta kaznena prijava zbog kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, nadležnom državnom odvjetniku te je u ponedjeljak, 8. travnja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Nakon provedenog ispitivanja na državnom odvjetništvu, u utorak 9. travnja je doveden sucu istrage županijskog suda koji mu je odredio istražni zatvor.

INFORMACIJE

  1. Provedene preventivne aktivnosti s vrtićkom djecom

U ponedjeljak, 8. travnja od 11 do 13 sati kontakt policajac Policijske postaje Prelog Spomenko Gojsek i policijski službenik Saša Rihtarec s policijskim psom Atari, posjetili su područne vrtiće „Ružica“ u Goričanu, „Fijolica“ u Prelogu i Cirkovljanu.

Više na poveznici https://medjimurska-policija.gov.hr/vijesti/provedene-preventivne-aktivnosti-s-djecom-podrucnih-vrtica/18623

  1. Obilježen Međunarodnog dana Roma u sklopu kojeg je održano predavanje na temu „Vršnjačko nasilje“

U ponedjeljak, 8. travnja od 10,45 do 11,30 sati u Područnoj školi Držimurec-Strelec, policijski službenik Policijske postaje Prelog Miroslav Taradi, održao je predavanje učenicima četvrtog razreda na temu „Vršnjačko nasilje“. Ujedno je i obilježen Međunarodni dan Roma (8. travnja).

Više na poveznici https://medjimurska-policija.gov.hr/vijesti/obiljezavanje-medjunarodnog-dana-roma/18624

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*