Nedaleko Donjeg Vidovca

KRAĐA

Između 10. i 28. listopada u poljskom predjelu zvanom „Ziberšćak“ nedaleko Donjeg Vidovca, nepoznati počinitelj je s parcela dvaju vlasnika porušio i ukrao nekoliko stabala drva jasena i hrasta.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU

            Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime, u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, provalio je u spremište privatnog poduzeća odakle je ukrao razni profesionalni alat vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen vlasniku.

Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja. Dio ukradenih predmeta oduzet je i vraćen vlasniku.

OBAVIJEST

            Policijski službenici PU međimurske sudjelovali na nogometnom turniru u Austriji

Na poziv austrijskih kolega policijski službenici Policijske uprave međimurske i članovi IPA RK Međimurje u subotu, 28. listopada 2017. godine sudjelovali su na međunarodnom malonogometnom turniru u Kitzbühelu.

Više na poveznici / linku http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=270271

(Danijela Turk)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*