medjimurjepress@gmail.com

Neovlašteno posjedovanje droge

TEŠKA KRAĐA

Između 12. i 16. svibnja u Kotoribi, Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u kontejner, vlasništvo poduzeća iz Hodošana, odakle je ukrao nekoliko vodenih topova za navodnjavanje i građevinska kolica. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Protiv počinitelja podnijet će kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU U POKUŠAJU

Dovršenim  kriminalističkim  istraživanjem  sumnja  se  da  su  trojica maloljetnika i 19-godišnji mladić, počinili kazneno djelo teške krađe u pokušaju.

Naime, 13. ožujka u kasnim večernjim satima u Domašincu, Ulici Martina Pušteka, provalili su u prostorije lokalnog nogometnog kluba iz kojih ništa nije ukrao. Nakon toga provalili su u obližnji ugostiteljski  objekt, vlasništvo privatnog poduzeća, ali je nakon uključenja alarma odustali su od dovršenja kaznenog djela. Ukupna materijalna šteta nastala provaljivanjem procjenjuje se na oko tri tisuće kuna.

Prema maloljetnim osumnjičenicima, te protiv 19-godišnjeg osumnjičenika podnijet će posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

NEOVLAŠTENO POSJEDOVANJE DROGE

Jučer, 16. svibnja u 20 sati na Međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Goričan II (granični prijelaz na autocesti), policijski službenici Policijske postaje Prelog pronašli su marihuanu i tzv. „magične gljive“ (koristi se i naziv „čarobne gljive“).

Prilikom granične kontrole na ulazu u Republiku Hrvatsku, kod 26-godišnjeg državljana Argentine, koji je upravljao Renaultom, španjolskih registarskih oznaka, pronađeno je 2,4 grama marihuane i 17,9 grama psilocibinskih gljiva.

Policijski službenici uz izdavanje potvrde oduzeli su drogu, te su izdavanjem prekršajnog naloga (izrečena novčana kazna od 5.000 kuna) sankcionirali 26-godišnjeg okrivljenika.

(rg)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*