Nepažnjom ženske osobe lopov iz torbice uzeo novčanik

KRAĐA

U srijedu, 13. prosinca oko podneva u Čakovcu, Obrtničkoj ulici, nepoznati počinitelj u jednoj od trgovina trgovačkog centra iskoristio je nepažnju ženske osobe te joj iz torbice ukrao novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovne kartice i novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku. 

POŽAR NA GRAĐEVINSKOM OBJEKTU 

U četvrtak, 14. prosinca oko 12.50 sati u Dunjkovcu, Ulici dr. Ljudevita Gaja, u kotlovnici u sklopu obiteljske kuće izbio je požar.

U požaru je izgorjela peć na kruta goriva i drvene obloge zidova prostorije kotlovnice.

Na mjesto događaja izašao je Inspektor za zaštitu od požara Policijske uprave međimurske, koji je utvrdio da je do požara došlo uslijed prijenosa topline s dimovodne cijevi na drvenu oblogu zidova.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

O događaju podnijet će se izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

OBAVIJEST

  • Tradicionalno druženje umirovljenih i aktivnih policijskih službenika

U četvrtak, 14. prosinca, u prostorijama Policijske uprave međimurske povodom božićnih i novogodišnjih blagdana održan je kratak sastanak, te deseto po redu tradicionalno druženje umirovljenih i aktivnih policijskih službenika Policijske uprave međimurske.

Više na poveznici / linku http://stari.mup.hr/MainPu.aspx?id=273310 .

  • Aktivnosti Mobilnog preventivnog centra policije tijekom studenoga 2017. 

Policijski službenici za prevenciju Ureda načelnika Policijske uprave međimurske u suradnji s policijskim postajama, korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije, tijekom studenoga 2017. održali su ukupno osam preventivnih aktivnosti.

Više na poveznici / linku http://stari.mup.hr/MainPu.aspx?id=273287 .

(Nenad Risek)

 

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*