Međimurje Press
Policija

Nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Svetoj Mariji

Utorak, 24. ožujka 2020. godine

POKUŠAJ TEŠKE KRAĐE

Nepoznati počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Svetoj Mariji

U razdoblju od 10. do 24. ožujka 2020. godine u Svetoj Mariji, Ulici Borisa Kidriča, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 72-godišnjaka, gdje je u raznim prostorijama ispreturao stvari, ali pritom nije ništa ukrao.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

VAŽNA OBAVIJEST ZA GRAĐANE!

Upute za građane koji koriste usluge Policijske uprave međimurske u Čakovcu te drugim policijskim postajama na području Međimurske županije

Poštovani korisnici usluga Policijske uprave međimurske,

s ciljem sprječavanja širenja zaraze koronavirusom molimo vas da za sve potrebne usluge prethodno kontaktirate nadležne ustrojstvene jedinice na brojeve telefona koji su istaknuti na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske.

Za sve neophodne i neodgodive poslove koje je potrebno obaviti u neposrednom kontaktu s policijskim službenicima, odnosno djelatnicima na upravim poslovima, molimo vas da se pridržavate epidemioloških preporuka o socijalnim kontaktima u zatvorenim prostorima (obavezno nošenje medicinske maske za osobe s respiratornim smetnjama, održavanje distance prilikom kontakata s drugim osobama od dva metra).

POLICIJSKA SLUŽBENICA

ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Danijela Turk

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja