Međimurje Press
Policija

Nesreća na radu

Srijeda, 9. rujna 2020. godine

NESREĆA NA RADU

Čakovec – u nesreći na radu smrtno stradao 34-godišnji radnik

Jutros, (10. rujna 2020.) nešto prije 5 sati u Čakovcu, proizvodnom poginu poduzeća u Zrinsko-frankopanskoj ulici, dogodila se nesreća na radu u kojoj je nažalost smrtno stradao 34-godišnji radnik.

Na mjestu događaja policijski službenici Policijske uprave međimurske u suradnji s nadležnim državnim odvjetnikom provode očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

PROMETNE NESREĆE

U prometnoj nesreći na sjevernoj obilaznici grada Čakovca ozlijeđene dvije vozačice osobnih automobila

Jučer, 9. rujna 2020. godine oko 14 sati i 10 minuta na raskrižju državne ceste broj 654 (sjeverna obilaznica grada Čakovca) i gradske prometnice koja povezuje Čakovec i Mihovljan, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije sudionice.

Upravljajući Fiat Puntom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom gradske prometnice koja povezuje Čakovec i Mihovljan te nailaskom na spomenuto raskrižje, 44-godišnja vozačica nije poštivala prednost prolaska (sjeverna obilaznica označena prometnim znakom kao cesta s prednošću prolaska). Ušla je u raskrižje, a da nije propustila sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska zbog čega je prednjim dijelom Punta udarila u prednji bočni dio Škode Octavije, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je sjevernom obilaznicom upravljala 29-godišnja vozačica.

Uslijed siline sudara Škoda je odbačena izvan kolnika u metalnu odbojnu ogradu, metalni nosač semafora i prometni znak.

Vozilom hitne medicinske pomoći 44-godišnja vozačica Punta prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec (ozljede će se naknadno okvalificirati).

U čakovečku bolnicu privatnim vozilom prevezena je i 29-godišnja vozačica Škode te dijete putnik iz tog automobila. Na sreću, dijete u nesreći nije ozlijeđeno, dok je 29-godišnja vozačica lakše ozlijeđena.

O prometnoj nesreći dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

POŽARI NA GRAĐEVINSKIM OBJEKTIMA

U požaru nedaleko mjesta Otok izgorjela drvena vikendica

Između 7. i 9. rujna 2020. godine u šumskom predjelu zvanom “Meka Vrbica”, nedaleko mjesta Otok, u požaru je u potpunosti izgorjela drvena vikendica, vlasništvo 43-godišnjaka. Materijalna šteta procjenjuje na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Provedenim očevidom na mjestu događaja uz stručnu pomoć inspektora za zaštitu od požara, kao uzrok požara isključen je tehnički uzrok i prirodna pojava, dok se kao uzrok ne može isključiti poduzeta ljudska radnja.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju.

O događaju dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja