Nesreća s tragičnom posljedicom

DOPUNA INFORMACIJE ZA PROMETNU NESREĆU

Jučer, 29. ožujka Operativno komunikacijski centar Policijske uprave međimurske zaprimio je obavijest Županijske bolnice Čakovec da je na Odjelu intenzivne njege preminuo 20-godišnji mladić, sudionik prometne nesreće koja se dogodila u nedjelju, 26. ožujka u Kuršancu. Oko 11 sati i 20 minuta upravljao je Hondom Civic, čakovečkih registarskih oznaka, te je na ravnom dijelu Glavne ulice kod kbr. 36, sišao vozilom izvan kolnika i prednjim dijelom udario u betonsku dvorišnu ogradu. Nakon toga automobil se u rotaciji vratio na kolnik. Uslijed siline udara došlo je do ispadanja vozača iz vozila, dok se pogonski agregat (motor) odvojio od šasije i udario u ogradu obližnjeg nogometnog igrališta. Na mjestu suvozača nalazio se 19-godišnji mladić, koji je u nesreći teško ozlijeđen.

Preminuli mladić iz Murskog Središća druga je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini.

TEŠKA KRAĐA

Jučer, 29. ožujka u prijepodnevnim satima u Domašincu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u Opel Astru, čakovečkih registarskih oznaka, koji je bio parkiran na kolnom ulazu u dvorište obiteljske kuće. Počinitelj je iz vozila ukrao novčanik u kojem se nalazio novac i osobni dokumenti te time 26-godišnju vlasnicu oštetio za više stotina kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 21-godišnjak s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime, u petak 21. rujna 2012. godine u večernjim satima u Čakovcu, Ulici Josipa Kozarca, kroz balkonska vrata provalio je u obiteljsku kuću. Nakon pretraživanja prostorija kuće iz kuhinje i spavaće sobe ukrao je razni zlatni i srebrni nakit (ogrlice, rinčice,  lančiće i medaljone)  te  time  87-godišnju vlasnicu oštetio za 5 tisuća kuna.

Protiv osumnjičenika nadležnom državnom odvjetniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

(R.G.)

 

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*