Međimurje Press
Policija

NESTALA OSOBA: Od kuće u nepoznatom smjeru udaljila se Zlata Vrančić!

Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest da se u petak, 25. ožujka 2022. godine oko 8,00 sati iz obiteljske kuće u Ivanovcu, u nepoznatom smjeru udaljila ZLATA VRANČIĆ, rođena 1955. godine.

U trenutku odlaska od kuće bila je odjevena u gornji dio smeđe trenirke i smeđe hlače. Slabije je tjelesne građe, visine oko 155 centimetara, sijede kose i smeđih očiju. Od kuće se udaljila s crvenim ženskim biciklom.

Policija od trenutka prijave nestanka intenzivno traga za nestalom osobom, a pretraženo je gotovo cijelo područje i okolica grada Čakovca te mjesta Ivanovec, Štefanec, Pribislavec, Belica, Mala Subotica i Palovec, ali nažalost bez uspjeha.

Mole se svi građani ako imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se Zlata pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala njezinom opisu da odmah o tome obavijeste policiju pozivom na broj 192 ili da se jave u najbližu policijsku postaju.

Također, sve informacije mogu se dostaviti putem elektroničke pošte nestali@nestali.hr .

Više informacija o nestaloj osobi možete naći na internetskim stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba – NENO, ovdje.

Marina Soldat

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja