medjimurjepress@gmail.com

Nova akcija “Alkohol i droga”

KRAĐA

U noći s 19. na 20. srpnja, u poljskom predjelu zvanom “Bistričko polje” u blizini Donjeg Vidovca, nepoznati počinitelj iz nezaključanog voćnjaka (ograđenog), ukrao je motornu pumpu za navodnjavanje vrijednosti više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

OBAVIJEST

  • Akcija „Alkohol“

U noći s 22. na 23. srpnja (subota na nedjelju) od 23 do 5 sati policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec, provest će aktivnosti iz operativne akcije „Alkohol i droga“.

Akcija je prvenstveno usmjerena na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili opojnih droga, prekoračenja dopuštene brzine kretanja u naseljenom mjestu i izvan naseljenog mjesta, suzbijanje grubog kršenja prometne discipline te ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama. Posebna pozornost posvetit će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi.

  • Akcija „Nadzor teretnih automobila i autobusa“

U razdoblju od 24. do 30. srpnja, policijski službenici Policijske uprave međimurske provodit će aktivnosti iz operativne akcije “Nadzor teretnih automobila i autobusa“.

Ova akcija usklađena je s akcijama Europske unije za 2017. godinu, a sukladno navedenom terminu provodi se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, dok će se u srijedu, 26. srpnja od 8 do 15 sati provoditi u suradnji s Policijskom upravom varaždinskom.

(Danijela Turk)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*