Obuka školskih prometnih jedinica

srijedu, 24. travnja 2019. godine

TEŠKA KRAĐA

Uhvaćen provalnik u slastičarnicu

U utorak, 23. travnja u večernjim satima u Čakovcu, Kolodvorskoj ulici, nepoznati je počinitelj provalio u slastičarnicu, gdje je iz registar kase i posudice ukrao novac, dok iz hladnjaka razne sokove.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko stotina kuna.

Policijski službenici su odmah potom uhitili 20-godišnjaka sa šireg područja općine Nedelišće te su od njega oduzeti ukradeni predmeti i vraćeni vlasniku.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je taj mladić počinio kazneno djelo Teške krađe te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Također je kod mladića pronađena i oduzeta vrećica sa drogom marihuanom mase 50,6 grama. Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga protiv njega je podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu, općinskog suda.

INFORMACIJA

Održana obuka školskih prometnih jedinica

U utorak i srijedu, 23. i 24. travnja u prostorijama Autokluba Čakovec, policijski službenici Policijske uprave međimurske i Autoklub Čakovec održali su obuku školskih prometnih jedinica. Ove godine 9 je škola prijavilo 38 učenika petih razreda koji su sa uspjehom završili ovu obuku.

Više na poveznici https://medjimurska-policija.gov.hr/vijesti/odrzana-obuka-skolskih-prometnih-jedinica/18657

NENAD RISEK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*