Odkrivanje počinitelja dovršenim kriminalističkim istraživanjem

TEŠKA KRAĐA

Nepoznati počinitelj iz čakovečkog privatnog poduzeća ukrao je razni materijal za izradu centralnog grijanja i vodovodnih instalacija.

Naime, između 2. i 6. rujna u Ulici Ruđera Boškovića provalio je u skladište, odakle je ukrao razne ventile i slavine u vrijednosti više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE ZA KRAĐE

1) Dovršenim  kriminalističkim  istraživanjem  sumnja  se  da su trojica muškaraca (r. 1990., 1980. i 1982.) s područja grada Mursko Središće, počinili kazneno djelo krađe.

Naime, u srijedu, 28. srpnja ove godine u Donjem Kraljevcu, Ludbreškoj ulici iz nezaključane obiteljske kuće ukrali su novac i razni nakit.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv osumnjičenih podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

2) Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je dvoje djece počinilo kazneno djelo krađe.

U ponedjeljak, 5. rujna u popodnevnim satima u Domašincu, na parkiralištu ispred ugostiteljskog objekta u Ulici Katarine Zrinski, ukrali su dva nezaključana bicikla. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Ukradeni bicikli pronađeni su i vraćeni vlasnicima.

Nadležnom državnom odvjetniku za mladež i Centru za socijalnu skrb dostavit će se izvješće.

(rg)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*