medjimurjepress@gmail.com

Osobne iskaznice, vozačke dozvole, putovnice

Izrađene osobne iskaznice

Obavještavaju se građani koji su zahtjeve za izdavanje osobne iskaznice u Policijskoj upravi međimurskoj u Čakovcu podnijeli zaključno do 18. listopada 2019. godine, da su iskaznice izrađene te se mogu podići na šalteru u Policijskoj upravi međimurskoj.

Nadalje, građani koji su zahtjeve za izdavanje osobne iskaznice podnijeli u Policijskoj postaji Prelog zaključno do 18. listopada 2019. godine te u Policijskoj postaji Mursko Središće do 18. listopada 2019. godine, mogu izrađene iskaznice podići na šalterima u tim Policijskim postajama.

Izrađene putovnice

Obavještavaju  se  građani  koji  su  zahtjeve  za  izdavanje  putovnice  podnijeli u  Policijskoj upravi međimurskoj u Čakovcu, zaključno do 25. listopada 2019. godine, da su putovnice izrađene te se mogu podići na šalteru u Policijskoj upravi međimurskoj.

Nadalje, građani koji su zahtjeve za izdavanje  putovnice podnijeli u Policijskoj postaji Prelog zaključno do 25. listopada 2019. godine  te  u  Policijskoj postaji Mursko Središće do 25. listopada 2019. godine, mogu izrađene putovnice podići na šalterima u tim Policijskim postajama.

Izrađene vozačke dozvole

Obavještavaju se građani koji su zahtjeve za izdavanje vozačke dozvole podnijeli u Policijskoj upravi međimurskoj u Čakovcu, zaključno do 18. listopada 2019. godine, da su vozačke dozvole izrađene te se mogu podići na šalteru u Policijskoj upravi međimurskoj.

Nadalje, građani koji su zahtjeve za izdavanje vozačke dozvole podnijeli u Policijskoj postaji Prelog zaključno do 18. listopada 2019. godine  te u Policijskoj postaji Mursko Središće do 18. listopada 2019. godine, mogu izrađene dozvole podići na šalterima u tim Policijskim postajama.

Dnevno radno vrijeme Policijske uprave međimurske

Radno vrijeme Policijske uprave je od ponedjeljka do petka 7.30 do 15.30 sati.

Stranke na referadama upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave u Čakovcu i u Policijskoj postaji Prelog, primat će se:

  • ponedjeljkom od 7.30 do 15 sati,
  • utorkom od 9 do 16.30 sati,
  • srijedom od 7.30 do 15 sati,
  • četvrtkom od 7.30 do 15 sati,
  • petkom od 7.30 do 15 sati.

Upravni poslovi u Policijskoj postaji Mursko Središće primat će stranke:

  • utorkom od 9 do 16.30 sati,
  • četvrtkom od 7.30 do 15 sati.

Tijekom godine, svakog prvog petka u mjesecu referade upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave u Čakovcu i u Policijskoj postaji Prelog, primat će stranke od 9 do 16.30 sati.

Pu međimurska

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*