medjimurjepress@gmail.com

Ozlijeđen maloljetnik u Paragu

Srijeda, 6. svibnja 2020. godine

POKUŠAJ NANOŠENJA TEŠKE TJELESNE OZLJEDE

Dvadesetogodišnjak osumnjičen za pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede

Jučer, 6. svibnja 2020. godine oko 10 sati i 40 minuta na dvorištu kuće u Paragu, verbalno su se sukobili maloljetnik i 20-godišnjak. U jednom trenutku stariji mladić je sa stola uzeo hladno oružje, te ga bacio prema mlađem mladiću i pritom ga ozlijedio.

Uz primjenu sredstava prisile 20-godišnjak je uhićen i priveden u policijsku postaju.

Ozlijeđenom maloljetniku liječnička pomoć pružena je u Županijskoj bolnici u Čakovcu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 20-godišnjak s područja općine Mala Subotica, počinio kazneno djelo “teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju na štetu maloljetnika, te će se uz kaznenu prijavu tijekom današnjeg dana predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

INFORMACIJA

Prometne nesreće i stradavanja na prometnicama u 2020. godini

U prva četiri mjeseca 2020. godine, na području Republike Hrvatske policija je evidentirala manji broj prometnih nesreća, poginulih, teško i lako ozlijeđenih osoba, odnosno 6.941 prometnu nesreću (u četiri mjeseca 2019. – 9.128 prometnih nesreća) u kojima je poginulo 68 osoba (2019. – 74 osobe), teško je ozlijeđeno 460 osoba (2019. – 573 osoba), a lakše je ozlijeđeno 2.041 osoba (2019. – 2.856 osoba).

Na području Republike Hrvatske u proteklom, relativno kratkom razdoblju (proteklih 10-tak dana) dogodilo se više prometnih nesreća s poginulim osobama, u kojima je smrtno stradalo 12 osoba.

Više na poveznici.

POLICIJSKI SLUŽBENIK

Glasnogovornik

Radovan Gačal

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*