Pokrao što je mogao, ali nije uspio kavez za hranjenje divljači

TEŠKA KRAĐA

odakle je ukrao električnog pastira, ručnu vrtnu pumpu, akumulatore, metalne pojilice i kolut s nekoliko stotina metara čelične žice. Potom je pokušao ukrasti kavez za hranjenje divljači, ali u tome nije uspio.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

 INFORMACIJA

 U petak, 28. listopada od 5 do 9 sati te od 16 do 20 sati policijski službenici Policijske uprave međimurske provest će preventivno-represivnu akciju “Pješaci i biciklisti oprez!“.

Cilj akcije je pojačanim nadzorom pješaka i biciklista (najugroženiji sudionici), povećati njihovu sigurnost u cestovnom prometu te podići svijest o potrebi, ali i zakonskoj obvezi obilježavanja spomenute kategorije sudionika reflektirajućim materijama.  Tijekom akcije sudionike koji ne poštuju prometna pravila i propise policijski službenici će sankcionirati.

DOPUNA INFORMACIJE

  • Policijski službenici Policijske uprave međimurske, u noći s 24. na 25. listopada proveli su operativnu akciju „ALKOHOL“.

Tijekom akcije utvrđeno je ukupno 18 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, od čega 9 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i 9 ostalih prekršaja.

Najveća izmjerena prisutnost alkohola u organizmu utvrđena je kod 26-godišnjeg vozača osobnog automobila sa šireg područja Grada Čakovca i to u koncentraciji od 1,7 grama po kilogramu.

  • Policija moli građane ukoliko raspolažu s korisnim informacijama o prometnoj nesreći (očevici) koja se dogodila u petak, 23. listopada u 22 sata i 30 minuta u Šenkovcu, Ulici maršala Tita, kada je smrtno stradao 23-godišnji motociklist, da se jave na broj telefona 192, pošalju svoja saznanja e-poštom na adresu medjimurska@policija.hr ili putem  mobilnog   telefona   uz   korištenje   aplikacije   e-Policija, odnosno dođu osobno u najbližu policijsku postaju.

Napominjemo, građani mogu sve korisne informacije dostaviti anonimno.

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*