Međimurje Press
Policija

Policija obavještava!

Tijekom utorka, 23. ožujka 2021. godine na području Policijske uprave međimurske nisu evidentirani sigurnosno interesantni događaji.

Što se tiče počinjenja najučestalijih kaznenih djela iz domene imovinskih delikata (krađe i teške krađe), u proteklih 24 sata evidentirano je pet krađa, dok teške krađe nisu evidentirane. Kod svih evidentiranih krađa, pojedinačna materijalna šteta procijenjena je na manje od tisuću kuna. Dvije krađe dogodile su se u šumskim predjelima nedaleko Kuršanca, gdje je nepoznati počinitelj početkom ove godine posjekao stabla hrasta lužnjaka, bagrema i javora te ih potom ukrao. Jučer su evidentirane dvije krađe u trgovačkim centrima u Čakovcu i Prelogu.

Nepoznati počinitelji s prodajnih polica ukrali razne proizvodne artikle u vrijednosti nekoliko desetaka kuna. Nadalje, jedna krađa dogodila se u hodniku srednje škole u Čakovcu, gdje je nepoznati počinitelj ukrao mobitel kojim se koristila maloljetnica. Materijalna šteta procijenjena je na više stotina kuna.

Glede stanja sigurnosti u cestovnom prometu u proteklih 24 sata na području Međimurske županije nisu evidentirane prometne nesreće. Evidentiran je jedan nalet na divljač. Oko 16 sati na prometnici između Tupkovca i Železne Gore, 33-godišnji vozač osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, prednjim dijelom automobila udario je u srnu, koja je pretrčavala kolnik.

Prekršaji narušavanja javnog reda i mira tijekom utorka, 23. ožujka nisu evidentirani.

Od ostalih događaja evidentiran je jedan požar na otvorenom prostoru. Jučer, 23. ožujka nešto poslije 11 sati u poljskom predjelu zvanom „Hrbudica“, nedaleko Pribislavca, došlo je do požara suhe trave i niskog raslinja. Požar je zahvatio površinu od oko 2 hektara te je ugašen intervencijom pripadnika JVP-a Čakovec i DVD-a Pribislavec. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba te nije nastala materijalna šteta.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja