Međimurje Press
Policija

Policijsko izvješće za 13. 05. 2021.

Dvije provale u spremišta

Između 1. i 13. svibnja 2021. godine u Čakovcu, Cvjetnoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u spremište te ukrao više desetaka sanduka s praznom ambalažom. Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.

U razdoblju od 11. do 13. svibnja u polju „Remiza“ kod Goričana, nepoznati počinitelj je provalio u spremište za alat odakle je ukrao motornu pilu, leđnu špricu te metalni roštilj.
Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja kaznenih djela podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Stradala biciklistica

U četvrtak, 13. svibnja 2021. godine oko 10 sati u Ivanovcu, na raskrižju Ulice Gornji Vidovec i Ulice Josipa Broza, vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja općine Pribislavec, krećući se Ulicom Gornji Vidovec, dolaskom do raskrižja s Ulicom Josipa Broza, zaustavio je automobil te je nakon provjere krenuo iz mjesta skrećući u Ulicu Josipa Broza, a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu ili imovinu ne vodeći pritom računa o položaju vozila te o smjeru i brzini kretanja.
Zbog toga je u njegovo vozilo udario bicikl, kojim je biciklističkom trakom upravljala 74-godišnjakinja s područja grada Čakovca. Nakon udara bicikl se prevrnuo, a vozačica je pala na kolnik.
Vozilom hitne pomoći vozačica je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je zadržana na liječenju, dok će se ozljede i događaj naknadno okvalificirati.

POLICIJSKI SLUŽBENIK
Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja