Međimurje Press
Policija

Policijsko izvješće za 26. svibnja

Srijeda, 26. svibnja 2021. godine

TEŠKA KRAĐA I KRAĐE

Provala u spremište, krađe bicikla i novaca

U razdoblju od 19. do 26. svibnja 2021. godine u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati počinitelj je provalio u spremište tvrtke, gdje je ukrao aparate za gašenje požara i električne kablove. Nastala materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

U utorak, 25. svibnja u popodnevnim satima, u Čehovcu, u dvorištu željezničke postaje nepoznati počinitelj je ukrao nezaključan sportski bicikl.
Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

U srijedu, 26. svibnja u jutarnjim satima, u Pribislavcu, Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj je kroz otvoreni prozor ušao u kuću te iz prostorija ukrao novac. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.
Protiv počinitelja kaznenih djela podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

PROMETNA NESREĆA

Mladi vozač uslijed neprilagođene brzine ozlijeđen u prometnoj nesreći U četvrtak, 27. svibnja 2021. godine oko 00,40 sati, u Vratišincu, Ulici Brodec, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 23-godišnji vozač osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama, stanju i vidljivosti ceste. Zbog toga je u zavoju izgubio nadzor te je udario u prometnu opremu ceste i zaštitnu metalnu ogradu mosta.
Ozlijeđeni vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je zadržan na liječenju, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

Protiv vozača pokrenut će se prekršajni postupak.

INFORMACIJA

Najava preventivno-represivne akcije „Nepostupanje po prometnim znakovima”. U petak, 28. svibnja 2021. godine od 7,30 do 12,30 sati, u Murskom Središću, policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće provodit će preventivno- represivnu akciju „Nepostupanje po prometnim znakovima”. Cilj ove akcije je pojačanim nadzorom vozača, povećati sigurnost u cestovnom prometu te podići svijest o vođenju računa o poštivanju zabrane i upozorenja postavljenim prometnim znakovima.

POLICIJSKI SLUŽBENIK
Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja