Međimurje Press
Policija

Policijsko izvješće za četvrtak 29. srpnja!

KRAĐA

            Kuršanec – krađa iz kuće

U noći s 28. na 29. srpnja 2021. godine u Kuršancu, Radničkoj ulici, nepoznati počinitelj kroz otvoren prozor ušao u obiteljsku kuću odakle je ukrao novac i bankovnu karticu.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNA NESREĆA

            Čakovec – lakše ozlijeđena putnica u osobnom automobilu

U četvrtak, 29. srpnja 2021. godine oko 17,40 sati, u Čakovcu, Ulici Otokara Keršovanija dogodila se prometna nesreća u kojoj 26-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, brzinu kretanja vozila nije prilagodila gustoći prometa (zaustavljeno vozilo ispred), tako da vozilo može pravodobno zaustaviti. Zbog toga je prednjim dijelom vozila udarila u stražnji dio osobnog automobila švicarskih nacionalnih oznaka s kojim je ispred upravljao 40-godišnji vozač osobnog automobila, a koji je u trenutku nesreće bio zaustavljen ispred obilježenog pješačkog prijelaza poradi propuštanja pješaka.

Putnica iz osobnog automobila švicarskih nacionalnih oznaka, dijete, vozilom hitne pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je liječničkim pregledom utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Protiv vozačice podnijet će se Obavijest o počinjenom prekršaju.

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja