Međimurje Press
Policija

Policijsko izvješće za srijedu

Srijeda, 27. svibnja 2020. godine

POKUŠAJ TEŠKE KRAĐE

Domašinec – provalnik u obiteljskoj kući ispreturao stvari, ali ništa nije ukrao

U razdoblju od 23. do 27. svibnja 2020. godine u Domašincu, Ulici Vladimira Nazora, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 73-godišnjaka te potom u nekoliko prostorija ispreturao stvari, ali pritom nije ništa ukrao.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

PROMETNA NESREĆA

Pribislavec – u prometnoj nesreći ozlijeđeno dijete, pješak

Jučer, 27. svibnja 2020. godine oko 7 sati i 20 minuta u Pribislavcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno dijete.

Pješak, dijete pretrčavalo je kolnik Ulice Ruđera Boškovića, a da se prethodno nije uvjerilo da to može učiniti na siguran način, zbog čega je u njegovo tijelo prednjim dijelom udario Renault Megane, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je upravljala 36-godišnja vozačica.

Nakon nesreće ozlijeđeno dijete vozilom hitne medicinske pomoći prevezeno je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se težina ozljeda naknadno okvalificirati.

OŠTEĆENJE TUĐE STVARI

Osumnjičen (21) za kazneno djelo oštećenja tuđe stvari

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 21-godišnjak s područja grada Preloga, počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Naime, sumnja se da je u subotu, 18. siječnja ove godine nešto prije 23 sata u Prelogu, Ulici Zrinskih, u prostoriji kafića u sklopu kojeg se nalazi i kladionica, rukom razbio ekran aparata za klađenje.

Materijalna šteta prema dostavljenom odštetnom zahtjevu privatnog poduzeća iz Dugopolja, procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

POLICIJSKI SLUŽBENIK

Glasnogovornik

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja