Međimurje Press
Policija

Policijsko izvješće za vikend!

Na području Policijske uprave međimurske u dane vikenda su evidentirane dvije teške krađe te dvije krađe. U dvije krađe je nastala materijalna šteta veća od 1.000 kuna.

Izdvajamo teške krađe i krađu 

1) U petak, 2. srpnja u popodnevnim satima u Murskom Središću, Martinskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije obiteljske kuće.

Materijalna šteta će se procijeniti naknadno.

Istog dana u neposrednoj blizini uhićen je 34-godišnjak s područja općine Selnica, a  dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja da je počinio Tešku krađu te se protiv njega podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

2) U razdoblju od 1. do 3. srpnja u Murskom Središću, Frankopanskoj ulici, nepoznati počinitelj  je provalio u garažu te ukrao akumulator.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

3) U razdoblju od 1. do 4. srpnja u Vratišincu, Ulici Franje Debana, nepoznati počinitelj  je iz nezaključane prostorije bivše tvrtke ukrao električne kable.

Materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna. 

Protiv počinitelja kaznenih djela podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

PADOVI

Uslijed alkoholiziranosti pao i teže se ozlijedio 

U subotu, 3. srpnja oko 20,45 sati u Prekopi, prilikom kretanja na cesti, 69-godišnjak s područja općine Štrigova zbog jake alkoholiziranosti pao je na asfaltnu podlogu te udario u betonski rubnik.

Vozilom hitne pomoći unesrećeni je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec te su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede te je zadržan liječenju.

O događaju se podnosi izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNE NESREĆE TIJEKOM PROTEKLOG VIKENDA

Evidentirana jedna prometna nesreća

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodila se jedna prometna nesreća, i to prometna nesreća s nastalom materijalnom štetom.

Greška koja je prethodila prometnoj nesreći:

– nepoštivanje prednosti prolaska – jedna prometna nesreća.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda nije utvrđena.

Nenad Risek

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja