Policijsko izvješće

Utorak, 2. siječnja 2018. godine 

TEŠKA KRAĐA 

U vremenu od 30. prosinca 2017. godine do 2. siječnja 2018. godine u Čakovcu, Svetojelenskoj ulici, nepoznati počinitelj pokušao je provaliti u pretinac parkirnog automata.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

KRAĐA

U vremenu od 31. prosinca 2017. godine do 2. siječnja 2018. godine u Donjem Kraljevcu, Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj je ukrao muški bicikl.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku. 

PROMETNA NESREĆA

U utorak, 2. siječnja oko 9 sati u Zasadbregu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 33-godišnji pješak.

Pješak iz šireg područja grada Donje Stubice, kao djelatnik privatne tvrtke, obavljao je poslove pražnjenja kanti za smeće, kojom prilikom je neoprezno pretrčavao kolnik ulice u naselju iz smjera juga u smjeru sjevera iza teretnog automobila vlasništvo privatne tvrtke, s kojim je na južnoj prometnoj traci bio zaustavljen 51-godišnjak sa šireg područja Gornje Stubice, zbog čega je u pješaka udario prednjim lijevim dijelom teretni automobil vlasništvo privatne tvrtke, s kojim je sjevernom prometnom trakom iz smjera istoka u smjeru zapada upravljao 28-godišnjak sa šireg područja Općine Sveti Juraj na Bregu. Nakon udara došlo je do pada pješaka na kolnik.

Pješak je vozilom Zavoda za hitnu medicinu međimurske županije prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su kod istog okvalificirane teške tjelesne ozljede u vidu višestrukih prijeloma te je zadržan na liječenju.

Slijedi izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

(N.Risek)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*