Međimurje Press
Policija

Potraga za vozačem koji je sudjelovalo u prometnoj nesreći u Čakovcu

Srijeda, 8. srpnja 2020. godine

TEŠKA KRAĐA – DOPUNA INFORMACIJE

Devetnaestogodišnjak osumnjičen za provalu u obiteljsku kuću u Pribislavcu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 19-godišnjak s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo teške krađe.

Sumnja se da je početkom lipnja ove godine u Pribislavcu, Ulici Nikole Tesle, provalio u obiteljsku kuću, gdje je potom u prostoriji kuhinje ukrao bežični telefon, prijenosni električni štednjak i radio uređaj.

Materijalna šteta prema izjavi 67-godišnjeg vlasnika procijenjena je na oko tisuću kuna.

Protiv osumnjičenog 19-godišnjaka podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

PROMETNA NESREĆA

Traži se vozač automobila koji je sudjelovao u prometnoj nesreći u Čakovcu

U četvrtak, 2. srpnja 2020. godine nešto poslije 22 sata u Čakovcu, na raskrižju Preloške ulice i Ulice Tomaša Goričanca dogodila se prometna nesreća.

Nepoznati vozač osobnog automobila, nevjerojatnije Renault Clio, sive ili srebrne boje, nepoznatih registarskih oznaka, na obilježeno pješačkom prijelazu udario je vozilom u pješaka koji je u tom trenutku prelazio kolnik.

Nakon nesreće vozač automobila  ponudio je pomoć pješaku, ali ju je on odbio.

Prvenstveno, traži se vozač automobila koji je sudjelovao u opisanoj nesreći. Potrebno je da se osobno javi u Postaju prometne policije Čakovec (zgrada sjedišta Policijske uprave međimurske u Čakovcu, Jakova Gotovca 7) ili da nazove na broj telefona 192.

Ujedno, molimo sve građane koji raspolažu s korisnim informacijama o ovoj prometnoj nesreći da se jave u spomenutu Policijsku postaju ili nazovu na 192.   

NEOVLAŠTENO POSJEDOVANJE DROGE

Osamnaestogodišnjak posjedovao 26 grama marihuane

Jučer, 8. srpnja 2020. godine u 17 sati i 45 minuta u Čakovcu, Ulici dr. Ante Starčevića, policijski službenici Službe kriminalističke policije utvrdili su prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. Osamnaestogodišnjak s područja grada Čakovca neovlašteno je posjedovao 26 grama marihuane (PVC smotuljak).

Policijski službenici drogu su oduzeli, dok će se protiv 18-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

RADOVAN GAČAL

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja