Međimurje Press
Policija

Požar u obiteljskoj kući u Selnici!

Požar na građevinskom objektu  

Jučer, 29. studenoga 2021. godine oko 12,00 sati u Selnici, Ulici Ante Starčević izbio je požar u stambenom dijelu potkrovlja obiteljske kuće. U požaru je izgorio namještaj, dok su prostorije začađene dimom. Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Selnica. Tijekom požara u kući se nalazila vlasnica koja je vozilom hitne pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Provedenim očevidom utvrđeno je da je do požara došlo uslijed kvara na električnim instalacijama. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna. O događaju će se podnijeti posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

TEŠKA KRAĐA

Donja Dubrava – iz spremišta ukraden alat

U noći s 28. na 29. studenoga 2021. godine u Donjoj Dubravi, Ulici 3. travnja nepoznati počinitelj je provalio u spremište odakle je ukrao motornu i električnu pilu, električni kabel i druge predmete.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

KRAĐA

Kuršanec – krađa cijevi za navodnjavanje 

Između 24. i 29. studenoga 2021. godine u Kuršancu, u poljskom predjelu „Kuršanski lug“, nepoznati počinitelj je s polja ukrao nekoliko komada cijevi i raspršivače za navodnjavanje.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Marina Soldat 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja