Preventivan akcija “Ne budite označeni”

Ponedjeljak, 19. veljače 2018. godine.

POŽAR NA GRAĐEVINSKOM OBJEKTU 

U ponedjeljak, 19. veljače oko 3.20 sati u Držimurcu izbio je požar na štaglju i nadstrešnici. U štaglju i nadstrešnici su se nalazili razni strojevi i priključci te veća količina drva, Štagalj sa strojevima je u potpunosti izgorio, dok je nadstrešnica djelomično nagorjela.Požar su do 5.00 sati ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe grada Čakovca, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mala Subotica i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Držimurec-Strelec.

Materijalna šteta se procjenjuje na više desetaka tisuća kuna.

Na mjestu događaja očevid je obavio inspektor za zaštitu od požara i eksplozija koji je utvrdio da je uzrok požara poduzeta ljudska radnja.

O događaju slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

NAJAVA- PREVENTIVNA AKCIJA  “NE BUDITE OZNAČENI”

 U srijedu 21. veljače od 10-13 sati, policijske postaje Policijske uprave međimurske provesti će preventivnu akciju „Ne budite označeni“. Akcija će biti usmjerena spram svih sudionika u prometu a odnositi će se na dosljedno poštivanje pozitivnih propisa  koje nalaže Zakon o sigurnosti prometa, vezano uz osobe sa tjelesnim oštećenjima.

Tom prilikom volonteri Udruge i policijski službenici, dijeliti će promidžbeni letak Policijske uprave međimurske „Jeste li i Vi invalid???“, te će upozoriti vozače da su zauzeli mjesto predviđeno za osobu sa posebnim potrebama odnosno preventivno će upućivati vozače da dosljedno poštuju znak pristupačnosti invalida.

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*