Međimurje Press
Policija

Prometna policija najavljuje akciju “Alkohol i droga”

Srijeda, 26. kolovoza 2020. godine

KRAĐA

Dekanovec – krađa bicikla

Jučer, 26. kolovoza 2020. godine oko 16 sati i 30 minuta u Dekanovcu, na parkiralištu trgovine mješovitom robom u Kalničkoj ulici, nepoznati počinitelj ukrao je nezaključani bicikl, vlasništvo 37-godišnjaka.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

INFORMACIJA

Najava akcije „Alkohol i droga“

U noći sa subote na nedjelju (29./30. kolovoza 2020.) od 23 do 5 sati policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec provest će aktivnosti iz akcije „Alkohol i droga“.

Akcija je prvenstveno usmjerena na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i/ili droga. Ujedno, tijekom akcije sankcionirat će se i prekršaji upravljanja vozilom nepropisnom i/ili neprilagođenom brzinom.

Također, važno je naglasiti kako se ovakve i slične akcije provede s ciljem suzbijanja svakog grubog kršenja prometne discipline, odnosno svih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama.

Posebna pozornost posvetit će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi, a koji su i najčešći počinitelji spomenutih prometnih prekršaja.

RADOVAN GAČAL

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja