medjimurjepress@gmail.com

Pronađen improvizirani laboratorij za drogu

Ponedjeljak, 9. prosinca 2019. godine

NEOVLAŠTENA PROIZVODNJA I PROMET DROGAMA

U kući pronađen improvizirani laboratorij za drogu

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec su u ponedjeljak, 9. prosinca, temeljem naloga županijskog suda u večernjim satima pretražili kuću na području općine Belica, a kojima se koristi 32-godišnjak s područja općine Belica. Pronađen je improvizirani laboratorij za uzgoj bilja, odnosno četiri stabljike indijske konoplje (marihuana) i jedna prozirna vrećica u kojoj se nalazi kartica maslinaste boje sa jednom sjemenkom koja svojim morfološkim karakteristikama nalikuje na sjemenku indijske konoplje.

Predmeti su oduzeti.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 32-godišnjak počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Fotografije možete preuzeti na internatskim stranicama Policije uprave međimurske, ovdje.

TEŠKA KRAĐA

Provala u ugostiteljski objekt u Donjoj Dubravi

Tijekom noći s 8. na 9. prosinca u Donjoj Dubravi, Ulici 3. travnja, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekt odakle je ukrao razna pića.

Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijave, nadležnom državnom odvjetništvu.

PROMETNI DOGAĐAJ NA CESTI-DOPUNA INFORMACIJE

Vozač kamiona umro prirodnom smrću

U ponedjeljak, 9. prosinca, na odjelu patologije Županijske bolnice Čakovec, obavljena je sudska obdukcija na mrtvom tijelu 57-godišnjeg vozača te je utvrđena prirodna smrt, dok tjelesne ozljede zadobivene u događaju nisu utvrđene.

Podsjećamo, da je u petak, 6. prosinca oko 14 sati i 45 minuta u Murskom Središću, Ulici Josipa Broza Tita, vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka sa pridodanom poluprikolicom, upravljajući iz smjera sjevera u smjeru juga, iz tog razloga sišao vozilom van kolnika na uzdignuti nogostup. Potom je vozilo udarilo u betonski stup električne mreže s kućištem kamere za nadzor brzine, dvorišne ograde te nakon toga u obiteljsku kuću. Ukućani, srećom, nisu ozlijeđeni. Odbačeni metalni dijelovi udarili su i u parkirano osobno vozilo čakovečkih registarskih oznaka.

Vozač teretnog automobila ostao je prikliješten u vozilu te su ga izvadili pripadnici javne vatrogasne postrojbe, dok je hitna pomoć, nažalost, utvrdila smrt vozača.

O događaju će se podnijeti izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

POLICIJSKI SLUŽBENIK

Nenad Risek

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*