medjimurjepress@gmail.com

Pronađena trojka koja je provalila u disco klub u Domašincu

KRAĐE I TEŠKA KRAĐA

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave međimurske evidentirana je po jedna krađa i teška krađa, od kojih izdvajamo krađu u Goričanu.

Jučer, 4. siječnja u prijepodnevnim satima u Ulici Ljudevita Gaja, nepoznati počinitelj ušao je u nezaključanu obiteljsku kuću te ukrao razni nakit te time 55-godišnju vlasnicu oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKE KRAĐE 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se su trojica maloljetnika s područja Međimurske županije počinili dvije teške krađe i tešku krađu u pokušaju u Domašincu, Ulici Marka Kovača.

Naime, sredinom listopada te 16. i 30. prosinca prošle godine osumnjičeni trojac provalio je u prostorije disko kluba te su u dva navrata iz skladišta ukrali glazbeno pojačalo i šezdesetak litara crnog vina. U listopadu prilikom prve provale ispreturali su stvari u skladištu, ali pritom nisu ništa ukrali.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 5 tisuća kuna. Dio ukradenim predmeta pronađen je i vraćen vlasniku.

Prema osumnjičenim maloljetnicima nadležnom državnom odvjetniku za mladež dostavit će se posebnom izvješće, kao dopuna prethodno dostavljenih kaznenih prijava protiv  nepoznatog počinitelja.

(rg)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*