Pronađeni počinitelji krađe satova

Utorak, 10. srpnja 2018. godine.

TEŠKA KRAĐA

Provala u vikendicu

Tijekom noći s 9. na 10. srpnja, nedaleko Nedelišća, u polju zvanom „Goričica“ nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću, gdje je ukrao akumulator i agregat vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

KRAĐA

Nakon krađe satova ubrzo otkriveni počinitelji

U utorak, 10. srpnja, u Čakovcu, na Trgu Republike, u trgovini, nepoznati počinitelj je ukrao više komada ručnih satova u vrijednosti više tisuća kuna.

Brzom reakcijom policije i dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 25 i 26-godišnjakinjama s područja općine Pribislavec sumnja se da su počinile krađu te je oduzet dio ukradenih satova koji će biti vraćeni u trgovinu.

Protiv 25 i 26-godišnjakinje podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNA NESREĆA

Prešao vozilom na suprotnu stranu ceste

U utorak, 10. srpnja oko 20,25 sati u Prelogu na kolniku Glavne ulice, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 41-godišnjak s područja općine Orehovica, nije se kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika, već je na ravnom dijelu ceste vozilom djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je vozilom udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 34-godišnjak sa šireg područja grada Preloga.

Putnici iz drugog vozila, 29-godišnjakinja i dijete sa šireg područja grada Preloga su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je utvrđeno da su srećom zadobile lake tjelesne ozljede.

Od 20,40 sati do 21,42 sati za sav promet bila je zatvorena državna cesta broj 20 u Prelogu, Glavna ulica te se promet odvijao okolnim ulicama.

Vozač, 41-godišnjak će biti prekršajno sankcioniran.

NEDOZVOLJENA TRGOVINA

Pretragom pronađeno nekoliko kilograma duhana

U utorak, 10. srpnja u jutarnjim satima u Vučetincu, temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu izvršena je pretraga doma i drugih prostorija, kojima se koristi 66-godišnjak.

Prilikom pretrage pronađeno je i oduzeto 11 PVC vrećica ispunjenih sa sitno rezanim duhanom bez trošarinskih (nadzornih) markica Ministarstva financija, ukupne mase 6.029 grama.

Kriminalistička istraživanja se nastavljaju

(Nenad Risek)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*