Pronađeni provalnici u sportski klub

Utorak,6. studenog 2018. godine

TEŠKA KRAĐA

Provala u kafić i sportski klub

Tijekom utorka, 6. studenoga u Gornjem Kuršancu, Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil te ukrao odjevni predmet, novčanik sa novcem i osobnim dokumentima.

Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

TEŠKA KRAĐA – DOPUNA INFORMACIJE

Pronađeni provalnici u sportski klub

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 25 i 19-godišnjaci s područja općine Pribislavec počinili Tešku krađu.

Tako su tijekom noći s 2. na 3. studenoga (s petka na subotu) u Pribislavcu, Ulici braće Radić, provalili u prostorije sportskog kluba i ukrali razna pića te novac.

Materijalna šteta procjenjuje se nekoliko tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen vlasniku.

Protiv 25 i 19-godišnjaka podnijet će se posebno izvješće kao nadopuna prethodno dostavljene kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNA NESREĆA

Lakše ozlijeđen motociklist

U utorak, 6. studenoga oko 16 sati u Čakovcu na raskrižju Ulice bana Josipa Jelačića i Istarske ulice, vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 54-godišnjakinja s područja grada Čakovca krećući se kolnikom Istarske ulice i dolaskom do raskrižja s kolnikom Ulice bana Josipa Jelačića, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla u raskrižje skrećući ulijevo, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je vozača motocikla čakovečkih registarskih oznaka, 35-godišnjaka s područja općine Belica, koji je upravljao kolnikom Ulice bana Josipa Jelačića prisilila na kočenje uslijed čega je došlo do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik te udara u klizanju motocikla u osobni automobil. Nakon udara došlo je do odbacivanja motocikla i udara u drugi osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 50-godišnjak sa šireg područja općine Podturen.

Vozilom hitne pomoći motociklist je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su utvrđene lake tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Vozačica će biti prekršajno sankcionirana.

OBAVIJEST

Održano edukativno predavanje za osobe starije životne dobi

Kako bi se podigla razina sigurnosti najugroženijih sudionika u cestovnom prometu (pješaka i vozača bicikla), prvenstveno osoba starije životne dobi, u nekoliko domova za starije i nemoćne osobe na području Međimurske županije održana su edukativna predavanja.

Više na poveznici / linku http://medjimurska.policija.hr/MainPu.aspx?id=292884.

(Neand Risek)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*