Provala u obiteljsku kuću

Za utorak, 21. kolovoza 2018. godine

TEŠKA KRAĐA

Provala u obiteljsku kuću

U utorak, 21. kolovoza u jutarnjim satima u Čakovcu, Ulici dr. Vlatka Mačeka, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari te ukrao novac i nakit.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

PROMETNA NESREĆA

  1. Prometna nesreća između osobnog automobila i motocikla

U utorak, 21. kolovoza oko 18,30 sati na raskrižju državne ceste broj 3 (južna obilaznica grada Čakovca) i prilaza Travničke ulice, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 72-godišnja vozačica osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka vozilom skretala prema kolniku Travničke ulice te oduzela prednost prolaska policijskom motociklu s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnji policijski službenik. Zbog toga je došlo do udara motocikla u osobni automobil te prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik.

Nakon prometne nesreće oba vozača vozilom hitne pomoći prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su zadržani na liječenju.

Kvalifikacija tjelesnih ozljeda utvrdit će se po zaprimanju bolničke prijave, nakon čega će se događaj okvalificirati.

U vremenu od 18,45 do 20,50 sati zbog obavljanja očevida prometne nesreće državna cesta broj 3 (na dionici od raskrižja s Kalničkom ulicom do raskrižja s prilazom Travničkoj ulici), bila je zatvorena i promet se odvijao obilaznim pravcima.

  1. Osobnim automobilom oduzela prednost prolaza motociklu

U utorak, 21. kolovoza oko 5.30 sati u Svetom Križu na raskrižju ulica Augusta Šenoe i Čakovečke ulice dogodila se prometna nesreća u kojoj 71-godišnja vozačica osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustila sva vozila koja se kreču tom cestom. Zbog toga je u njezino vozilo udario motocikl koprivničkih registarskih oznaka s kojim je upravljao 25-godišnji vozač. Nakon udara motocikl se prevrnuo i sišao na travnatu površinu.

Vozačici osobnog automobila izdan je obavezni prekršajni nalog.

(Danijela Turk)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*