Međimurje Press
Policija

Provale u klupske prostorije

Ponedjeljak, 3. veljače 2020. godine

TEŠKE KRAĐE

Dvije provale u klupske prostorije u Svetoj Mariji i Donjem Mihaljevcu

U noći s nedjelje na ponedjeljak (2./3. veljače 2020.) nepoznati počinitelj provalio je u klupske prostorije nogometnih klubova u Svetoj Mariji i Donjem Mihaljevcu. Iz prostorija u Svetoj Mariji počinitelj je ukrao novac (više stotina kuna), dok će se materijalna šteta u Donjem Mihaljevcu utvrditi nakon zaprimanja odštetnog zahtjeva.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

PROMETNA NESREĆA

U prometnoj nesreći ozlijeđen 32-godišnji vozač

Jučer, 3. veljače 2020. nešto poslije 6 sati u Čakovcu dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 32-godišnji vozač osobnog automobila. Upravljajući Citroenom C3, čakovečkih registarskih oznaka, ulicom Dr. Ivana Novaka u lijevom zavoju izletio je izvan kolnika, gdje je najprije prednjim dijelom udario u postavljenu prometnu opremu (ploča za označavanje oštrog zavoja na cesti), a potom i u stablo.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na liječenju, dok će se težina ozljeda naknadno okvalificirati.

Pomoć medicinskom osoblju u vađenju unesrećenog iz olupine automobila pružili su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe iz Čakovca.

INFORMACIJA

Održan sastanak o problematici pogoršanja stanja sigurnosti u cestovnom prometu

U četvrtak, 30. siječnja 2020. godine u prostorijama Policijske uprave međimurske održan je radni sastanak na kojem se raspravljalo o problematici pogoršanja stanja sigurnosti cestovnog prometa na raskrižju državne ceste DC20 sa županijskom cestom ŽC2022 Mala Subotica – Orehovica, raskrižju državne ceste DC20 s nerazvrstanom (gradskom) cestom ulice Vladimira Nazora oznake NC200280 Ivanovec – Štefanec (detektirano „opasno mjesto“) te na lokalnoj cesti LC20039 uz derivacijski kanal i drenažni jarak HE Dubrava.

Više na poveznici.

POLICIJSKI SLUŽBENIK

Glasnogovornik

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja