medjimurjepress@gmail.com

Provale u privatnu tvrtku u Čakovcu i kiosk u Nedelišću

Srijeda, 17. travnja 2019. godine

TEŠKE KRAĐE

Provala u privatnu tvrtku

Tijekom noći sa 16. na 17. travnja (s utorka na srijedu) u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije privatne tvrtke. Nakon toga ukrao je više ključeva od vozila te nasilno otvorio aparat za tople napitke odakle je otuđio novac te je iz prostora skladišta ukrao nekoliko aparata za zavarivanje. Završno je iz dvorišta tvrtke ukrao automobil.

Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Ukraden je osobni automobil marke Peugeot Partner, bijele boje, registarskih oznaka ČK 924-DG.

Molimo građane koji imaju korisna saznanja u svezi tog događaja neka se jave Policijskoj upravi međimurskoj, Policijskoj postaji Čakovec, najbližoj policijskoj postaji, ili na broj telefona 192, osobno ili na elektroničku poštu medjimurska@policija.hr

Provala u kiosk

Kroz noćne sate sa 16. na 17. travnja (s utorka na srijedu) u Nedelišću, Varaždinskoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u kiosk, odakle je ukrao smrznute prehrambene proizvode, cigarete i alkohol.

Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.

Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

INFORMACIJA

Provođenje pojačano preventivno represivnih aktivnosti policije

U razdoblju od 19. do 23. travnja Policijska uprava međimurska provodit će pojačane različite preventivno – represivne aktivnosti u cilju održavanja povoljnog stanja sigurnosti na području Međimurske županije.

S obzirom i na predstojeće blagdane u cilju prevencije najtežih prometnih nesreća provodit će se ciljane aktivnosti, na mjestima i dionicama prometnica u vrijeme kada se događaju najteže prometne nesreće, a posebna pozornost će se posvetiti danima vikenda (petak/subota i subota /nedjelja) u ranim jutarnjim satima. Najčešći uzročnici teških prometnih nesreća, ali i česte žrtve, su mladi vozači, pa će se postupanja usmjeriti prema toj kategoriji sudionika u prometu te mjestima njihovog okupljanja.

Svim građanima u povodu predstojećih blagdana želimo sve najbolje i da ih proslave u miru i dostojanstvu.

(Nenad Risek)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*