medjimurjepress@gmail.com

Provaljeno u prostorije lokalnog nogometnog kluba u Sivici

Ponedjeljak, 17. lipnja 2019. godine

TEŠKA KRAĐA

Sivica – provaljeno u prostorije lokalnog nogometnog kluba

U razdoblju od 16. lipnja od 10:30 sati do 17. lipnja 2019. do 10:00 sati, u Sivici, Sportskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije lokalnog nogometnog kluba, odakle je ukrao razna alkoholnog pića. Materijalna šteta utvrdit će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva. Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

NEOVLAŠTENA UPORABA TUĐE POKRETNE STVARI – DOPUNA INFORMACIJE

Nedaleko Gornjeg Hrašćana pronađeno ukradeno vozilo

Kako smo već ranije izvijestili, tijekom noći s 15. na 16. lipnja 2019. godine (sa subote na nedjelju) u Pušćinama, Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj ukrao je „VW Caddy“, varaždinskih registarskih oznaka, vlasništvo privatnog poduzeća sa sjedištem u Varaždinu. Počinitelj je pronašao ključeve ostavljene u bravi prtljažnog prostora te se potom kombijem odvezao u nepoznatom smjeru. Materijalna šteta procjenjuje se na desetak tisuća kuna.
U ponedjeljak, 17. lipnja 2019. godine u 11:10 sati u Gornjem Hrašćanu, Ulici bana Jelačića, pronađeno je ostavljeno uz rub prometnice ukradeno vozilo. Nakon očevida kombi je vraćen predstavniku oštećenog poduzeća. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

(Radovan Gačal)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*