medjimurjepress@gmail.com

Provalnici u zatvoru!

Utorak, 8. siječnja 2019. godine

TEŠKE KRAĐE-NADOPUNE INFORMACIJA

Uhvaćeni i zatvoreni provalnici

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 24, 20 i 19-godišnjaci s područja općine Pribislavec sudjelovali u četiri Teške krađe.

Naime, između 19. prosinca 2018. godine i 2. siječnja, u Čakovcu, Sajmišnoj ulici su 24 i 20-godišnjak provalili u drveni objekt privatne tvrtke te ukrali razni alat.

Nadalje, između 2. i 4. siječnja, u Pribislavcu, Ulici bana Josipa Jelačića je 20- godišnjak provalio u prostorije sportskog društva te ukrao agregat, zvučnik i razni alat. Na isto mjesto je 20-godišnjak provalio i tijekom noći s 4. na 5. siječnja (s petka na subotu) te ukrao razna alkoholna pića.Da bi, na kraju, između 5. i 7. siječnja u Pribislavcu, Ulici braće Radić, 20 i 19-godišnjak provalili u kontejnere na gradilištu te ukrali razni alat, plastične kanistre sa gorivom i nekoliko desetaka drvenih letvi.

Ukupna materijalna šteta se procjenjuje na više tisuća kuna.Dio ukradenih predmeta je oduzet i vraćen vlasnicima.

Protiv 24, 20 i 19-godišnjaka su podnijete kaznene prijave zbog kaznenih djela Teških krađa, nadležnom državnom odvjetniku te su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

NENAD RISEK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*