Međimurje Press
PolicijaVijesti

Pu međimurska: Za obavljanje neodgodivih i žurnih upravnih poslova potrebna je prethodna najava

OBAVIJEST

U cilju smanjenja rizika od prijenosa koronavirusa i u tom smislu donošenja preventivnih mjera u Policijskoj upravi međimurskoj od četvrtka, 5. listopada ove godine neposredni rad sa strankama se smanjuje i ograničava na sljedeće načine:

1. Radno vrijeme upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave međimurske i u policijskim postajama za sada ostaje nepromijenjeno, no pozivaju se građani da u službene prostorije dolaze samo ako postoji neodgodiva potreba za žurnim rješavanjem pojedinih upravnih poslova. U slučaju neodgodive potrebe za žurnim rješavanjem nekih od upravnih poslova, stranka se prije dolaska mora najaviti i dogovoriti termin putem telefona (sjedište Policijske uprave međimurske 040/373-106 i Policijska postaja Prelog 040/373-235);

2. Građani se pozivaju da za pojedine upravne poslove koriste sustav e-Građani te da ne dolaze u službene prostorije ako njihova prisutnost nije nužna. Za sve nedoumice i dodatne upite građani se mogu obratiti pismenim putem, slanjem elektroničke pošte, odnosno telefonskim pozivom.

Za realizaciju pojedinih upravnih poslova, kao i za najavu svog dolaska na pojedine referade, građani mogu koristiti sljedeće kontakte:

Sjedište Policijske uprave međimurske u Čakovcu

Za informacije vezane uz upravne poslove i najavu dolaska dostupan je broj 040/373-106 i adresa e-pošte: medjimurska@policija.hr.

Prijavništvo, osobne isprave i putovnice: 040/373-109 

Vozačke dozvole i vozila: 040/373-120

Oružje: 040/373-053

Statusna pitanja stranaca: 040/373-123

Policijska postaja Prelog

Za informacije vezane uz upravne poslove i najavu dolaska dostupan je broj 040/373-235.

Pozivamo građane da se striktno pridržavaju navedenih preporuka, kako radi vlastite sigurnosti, tako i sigurnosti službenica/ka na šalterima upravnih poslova.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja