medjimurjepress@gmail.com

Razbojnička krađa

Utorak, 1. listopada 2019. godine.

RAZBOJNIČKA KRAĐA

U ponedjeljak, 1.listopada 2019. godine oko 14,50 sati u Čakovcu, na autobusnoj postaji u Ulici Tome Masaryka, nepoznati počinitelj počinio je razbojničku krađu.

Naime, biciklom se dovezao do maloljetnice kojoj je iz ruke istrgnuo mobitel te je rukom odgurnuo i odvezao se u nepoznatom smjeru.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Zahvaljujući brzoj reakciji policijskih službenika Policijske postaje Čakovec na području grada Čakovca s ukradenim mobitelom zatečen je 20-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca. Mobitel je oduzet i potom vraćen vlasnici.

Protiv osumnjičenog 20-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

TEŠKA KRAĐA

Između 26. rujna i 1. listopada, u Totovcu, Ulici Marka Kovača, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću odakle je ukrao nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

NEOVLAŠTENA PROIZVODNJA I PROMET DROGAMA

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 37-godišnjak s područja općine Nedelišće, 20-godišnjakinja s šireg područja grada Čakovca i 47-godišnjak s područja Varaždinske županije počinili kazneno djelo „neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, od početka prosinca 2018. do lipnja 2019. godine na području međimurske i varaždinske županije te na adresi prebivališta 37-godišnjaka neovlašteno su nabavljali i posjedovali droge kokain i marihuanu te ih nudili na prodaju, prodavali i posredovali u kupoprodaji. Navedena kaznena djela izvršili su za najmanje 17 osoba.

Protiv osumnjičenih podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

DANIJELA TURK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
About the Author
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Related Posts

Leave a Reply

*