Razbojnička krađa

Utorak, 1. listopada 2019. godine.

RAZBOJNIČKA KRAĐA

U ponedjeljak, 1.listopada 2019. godine oko 14,50 sati u Čakovcu, na autobusnoj postaji u Ulici Tome Masaryka, nepoznati počinitelj počinio je razbojničku krađu.

Naime, biciklom se dovezao do maloljetnice kojoj je iz ruke istrgnuo mobitel te je rukom odgurnuo i odvezao se u nepoznatom smjeru.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Zahvaljujući brzoj reakciji policijskih službenika Policijske postaje Čakovec na području grada Čakovca s ukradenim mobitelom zatečen je 20-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca. Mobitel je oduzet i potom vraćen vlasnici.

Protiv osumnjičenog 20-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

TEŠKA KRAĐA

Između 26. rujna i 1. listopada, u Totovcu, Ulici Marka Kovača, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću odakle je ukrao nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

NEOVLAŠTENA PROIZVODNJA I PROMET DROGAMA

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 37-godišnjak s područja općine Nedelišće, 20-godišnjakinja s šireg područja grada Čakovca i 47-godišnjak s područja Varaždinske županije počinili kazneno djelo „neovlaštena proizvodnja i promet drogama“.

Naime, od početka prosinca 2018. do lipnja 2019. godine na području međimurske i varaždinske županije te na adresi prebivališta 37-godišnjaka neovlašteno su nabavljali i posjedovali droge kokain i marihuanu te ih nudili na prodaju, prodavali i posredovali u kupoprodaji. Navedena kaznena djela izvršili su za najmanje 17 osoba.

Protiv osumnjičenih podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

DANIJELA TURK

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
Tweet 20
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*