Razriješeno razbojništvo u automat klubu

Četvrtak, 9. svibnja 2019. godine

RAZBOJNIŠTVO-DOPUNA INFORMACIJE

Razriješeno razbojništvo u automat klubu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 59-godišnjak i 44-godišnjakinja s područja grada Čakovca počinili kazneno djelo Razbojništvo.

Podsjećamo da je 2. svibnja u ranim jutarnjim satima u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka, u automat klubu, nepoznati počinitelj uz prijetnju uporabom vatrenog oružja ukrao novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Protiv njih dvoje podnijet će se posebno izvješće nadležnom županijskom državnom odvjetniku te će u zakonskom roku biti predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

INFORMACIJE

  1. Najava provođenja akcije Alkohol

Mobilni tim Policijske uprave međimurske će s 11. na 12. svibnja (sa subote na nedjelju) od 23 do 5 sati provoditi operativnu akciju „Alkohol“.

  Operativna akcija usmjeriti će se na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili droga, suzbijanje grubog kršenja prometne discipline te ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama. Posebna pozornost posvetiti će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi, a koji su i najčešći počinitelji navedenih prometnih prekršaja.

  1. Najava provođenja akcije Nadzor teretnih automobila i autobusa

U razdoblju od 13. do 19. svibnja, sve policijske postaje Policijske uprave međimurske kroz redovnu službu pojačano će provoditi nadzor teretnih automobila i autobusa.

Ova akcija usklađena je sa akcijama Europske unije za 2019. godinu, a sukladno navedenom terminu provodi se na području svih policijskih uprava u Republici Hrvatskoj, dok će se u četvrtak, 16. svibnja od 8 do 14 sati, ciljano provoditi u suradnji sa Policijskom upravom varaždinskom.

Operativnu akciju „Nadzor teretnih automobila i autobusa“ provesti će sve policijske postaje, uključujući i graničnu policiju na graničnim prijelazima, na području Policijske uprave međimurske

POLICIJSKI SLUŽBENIK

Glasnogovornik

                                                                                         Nenad Risek

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*