Repertoar krađa

TEŠKA KRAĐA 

Između 15. rujna i 8. studenoga u Goričanu, Ulici Komparija, nepoznati počinitelj provalio je u poslovni objekt gdje je ukrao nekoliko klima uređaja, razni namještaj i televizor.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

DOPUNA INFORMACIJE ZA TEŠKU KRAĐU 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 18-godišnjak s područja općine Pribislavec počinio kazneno djelo teške krađe.

Naime, između 25. listopada i 8. studenoga u Čakovcu, Ulici Ivana Gorana Kovačića, provalio je u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao peć na kruta goriva te razne odjevne predmete vrijednosti nekoliko desetka tisuća kuna.

Dio ukradenih predmeta oduzet je i vraćen vlasnici.

Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja. 

DOPUNA INFORMACIJE ZA KRAĐU

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19 i 20-godišnjaci sa šireg područja općine Mala Subotica i maloljetnik s područja Međimurske županije počinili kazneno djelo krađe.

Naime, u subotu, 11. studenoga u Donjem Kraljevcu, Ulici gornji kraj iz nezaključane garaže ukrali su trimer, razne profesionalne alate, ribolovni pribor i motornu pilu.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Ukradeni predmeti su oduzeti i bit će vraćeni vlasniku.

Protiv osumnjičenika dostavit će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

(Nenad Risek)

 

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*