Sa subote na nedjelju akcija “Alkohol”

Četvrtak, 22. kolovoza 2019. godine.

TEŠKA KRAĐA

Nedaleko Kotoribe provaljeno u priručno skladište

Između 11. i 22. kolovoza 2019. godine u polju zvanom “Hrđavice”, nedaleko Kotoribe, nepoznati počinitelj provalio je u priručno skladište, vlasništvo 57-godišnjaka, odakle je ukrao razni ručni alat, dvije električne brusilice te razno posuđe.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

PROMETNA NESREĆA / ZATVARANJE DRŽAVNE CESTE

Zbog očevida prometne nesreće privremeno zatvorena državna cesta broj 20

Jučer, 22. kolovoza 2019. godine oko 13 sati u Svetoj Mariji na državnoj cesti broj 20, dogodila se prometna nesreća.

Neposredno prije nesreće 23-godišnja vozačica Renault Megana, čakovečkih registarskih oznaka, upravljajući Glavnom ulicom, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake. Prilikom izlaska iz desnom zavoja u potpunosti prešla na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je prednjim dijelom Megana udarila u prednji dio Renault Captura, zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 61-godišnji državljanin Australije.

Vozilom hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu u Čakovcu prevezeni su vozač Captura i 55-godišnja putnica iz tog automobila (državljanka Australije), gdje je utvrđeno da su u nesreći lakše ozlijeđeni.

Zbog obavljanja očevida u vremenu od 13.45 do 14.50 sati spomenuta dionica državne ceste broj 20, bila je zatvorena za sav promet, a koji se odvijao obilaznim prometnicom uz derivacijski kanal hidroelektrane.

Vozačica Megana prekršajno će se sankcionirati.

INFORMACIJA

Najava akcije „Alkohol“

U noći s 24. na 25. kolovoza 2019. godine od 23 do 5 sati (sa subote na nedjelju) mobilni tim Policijske uprave međimurske provest će akciju “Alkohol”.

Ovom akcijom prvenstveno će se utvrđivati prekršaji upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, ali i najteži prometni prekršaji koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama.

(rg)

Tvoj share je nekome vrijedna informacija!
O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*