„Sajam sigurnosti i prevencije 2018.“

Policijska uprava međimurska kao partner Vijeća za prevenciju Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, ove godine organizira peti po redu „Sajam sigurnosti i prevencije 2018.“, koji je jedan od najvećih i najznačajnijih događaja u godini po pitanju prevencije.

Sajam će se održati u petak, 21. rujna 2018. godine od 10,00 do 16,00 sati u Čakovcu, u prostoru sportske dvorane Graditeljske škole Čakovec, Športskoj ulici 1 i na sportskim terenima SRC „Mladost“ u Čakovcu, Športska ulica 2.

Svečana akademija povodom Dana policije i otvorenja Sajma održat će se u dvorani Graditeljske škole Čakovec s početkom u 10 sati. Svečanoj akademiji će biti nazočan ministar unutarnjih poslova Republike Hrvatske dr. sc. Davor Božinović.

Sajam pruža jedinstvenu priliku svim građanima da se upoznaju s radom i opremom policije, kao i sa svim subjektima u društvu koji se bave prevencijom, zaštitom i sigurnošću građana.

Ovom prilikom pozivamo sve žitelje Međimurske županije, a i šire, da posjete “Sajam sigurnosti i prevencije 2018.“ te svojim aktivnim sudjelovanjem prepoznaju značaj prevencije u suzbijanju svih oblika nedopuštenih ponašanja.

(Nenad Risek)

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*